Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва передав нужденним Бориспільщини допомогу

Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва передав нужденним Бориспільщини допомогуРіздвяні свята - велика радість для усіх вірних. І дорослі і діти, і навіть невіруючі люди, відчувають , що Небеса прихилилися до землі, що велика таємниця цієі подіі несе людям надію і велику любов. Усі стають добрішими, уважнішими один до одного, бо ми всі перживаємо відчуття всезагальноі єдності і надіі на спаіння. Прагнення привітати одне одного, поділитися радістю і усіма матеріальнми благами, нагодувати голодного, зігріти нужденного, допомогти сироті і вдовиці, старому і немічному  проявляється в цей час з новою силою.

Настоятель  кафедрального собору Покрови Божоі Матері протоієрей Олександр Бондар разом зі своіми прихожанами не з обов‘язку, а за велінням серця зібрали і передали у відділ соціального служіння та благодійництва нашої єпархії мішок цукру, два мішки борошна, декілька ящиків цукерок та печива, олію, домашню консервацію.

Очільник відділу протоієрейГеоргій Носач разом зі своіми помічниками,  додавши зі свого боку багато інших подарунків, відвезли все це у Бориспільський Територіальний Центр Зайнятості. Багаторічна взаємодія з цією організацією дасть можливість тим, хто не має матеріального достатку, багатодітним сім’ям та іншим нужденним, прилучитися до свята і загальноі радості.