Протоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархії

Протоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПереможець телешоу «Голос країни», клірик Бориспільської єпархії, протоієрей Олександр Клименко виконав духовні пісні на запрошення недільної школи при храмі святої праведної Анни села Мельники.

Концерт священнослужителя, що відбувся в селі Гаївка, зібрав численних глядачів. Про це написав один із організаторів виступу отець Василь Хомич на своїй сторінці в Facebook.

«З благословення Високопреосвященнішого Володимира, митрополита Володимир-Волинського і Ковельського, недільна школа, яка діє при храмі святої праведної Анни села Мельники, організувала концерт духовної пісні. Особливим гостем свята став переможець проекту "Голос країни" 7-го сезону прот. Олександр Клименко. Хочеться подякувати молодіжному церковному хору "Благодать" зі Свято-Іллінського храму села Грабове, який взяв участь у концерті. Дякуємо вихованцям недільної школи за працію. Дякуємо всім благодійникам та адміністрації санаторію "Лісова пісня" за допомогу в організації заходу. Спасибі всім гостям, які прийшли. Дякую Богу за все!», – пише о. Василь.

Він додав, що недільна школа продовжить розвиватися, «щоб прославляти Бога і робити добро людям».

 Протоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко виступив у Володимир-Волинській єпархії