Протоієрей Олександр Клименко долучився до флешмобу "Нічого не бійся, ти - православний" (відео)

Протоієрей Олександр Клименко долучився до флешмобу Нічого не бійся, ти - православний. Відеоролики з таким гаслом почали з'являтися в соцмережах на сторінках відомих українців.

Ніхто не має права вказувати, кому молитися та до якої церкви ходити. Так вважають учасники інтернет-акції "Нічого не бійся, ти - православний". Після свята Благовіщення - саме під таким хештегом один за одним почали з'являтися відеоролики за участю видатних людей. Участь у флешмобі вже взяли музикант Олег Карамазов, академік Петро Толочко, спортсмен Микола Ткачук та інші. Вони закликають парафіян Української православної церкви твердо триматися своєї віри та захищати святині.

До акції долучився священик Бориспільської єпархії, переможець телевізійного шоу "Голос країни 2017" протоієрей Олександр Клименко. Презентуючи відеоролик, священик написав на своїй сторінці facebook: "Ледь не найчастіше Господь, звертаючись до людей, говорив: "Не бійтесь!" Будь вірним чадом Церкви попри будь-що і не допусти в своє серце страх. Долучайся до флешмобу #нічогонебійся самотужки. В тебе є право бути вільним в усьому, окрім гріха. Відстоюй це право!"