Молодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемоги

Молодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиДо Дня перемоги керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії священик Максим Молотков разом зі співучою молоддю селища Калита привітали учасників Великої вітчизняної війни м.Бровари з Днем перемоги.

За співпраці з представниками відділу опіки отець Максим з дітьми завітали до осель ветеранів-фронтовиків, подарували їм квіти і солодощі. Але головним подарунком для стареньких стали пісні про перемогу та далекі фронтові часи. У свою чергу ветерани розповіли про страшні і трагічні дні війни. Особливо цікавою була історія бабусі, яка пережила блокаду Ленінграду.

Під час поздоровлень ветерани ледь стримували сльози і дякували за те, що їх не забувають. Наймолодшому дідусю 94 роки, а найстаршому – 99. Хоч вік і бере своє, і здоров’я вже не те, але всі були в доброму гуморі. На прощання фронтовики дарували молодим артистам  цукерки з одним лише побажанням: щоб мир був на нашій землі і щоб ніхто з них не пізнав таких лихих та голодних років.

Повертались додому діти з радістю на серці, що принесли нашим ветеранам хвилини радості. Адже в Броварах їх залишилось всього 39, а в більшості сіл району взагалі вже немає в живих.

 

Молодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемогиМолодіжний відділ єпархії привітав ветеранів війни з Днем перемоги