У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір "Вифлеєм"

У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір З 14 по 20 липня у селі Зазим'я Броварського району традиційно проходив дитячо-юнацький літній табір "Вифлеєм". Табір розпочався з молебню перед початком всякої доброї справи. Цього року табір зібрав 180 учаників. Віруючі діти та молодь протягом тижня весело проводили час- ігри та розваги, купання,  майстер класи і квести, були розбавлені духовними бесідами зі священиками та богослужінням, яке традиційно проходило в місцевому монастирі на честь преподобномучениуці Єлисавети.

Кожного разу день розпочинався і завершувався з молитви. Дозвілля 150 дітей організовували 30 віруючих молодих людей (студентів та вчителів). Цього року нові ідеї та досвід принесли в табір представники Волинської єпархії. Верхова їзда, катання на човні, стрільба по мішенях, спортивні змагання, кінокастинг, акторське мистецтво, купання, кіногалявина та інші розваги наповнювали день дітей незабунтіми враженнями.

Традиційним стала зустріч із митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм. Цього року владика відвідав табір в день його закриття.  

На завершення дітям було організовано святковий салют. Кожен учасник був відзначений грамотою або дипломом табору "Вифлем" та отримав подарункоий комплект православного молодіжного журналу "Отрок". 

Закінчився табір подячним молебнем.   

 
 
 
 
 
 
 
 
У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір У селі Зазим'я пройшов єпархіальний дитячо-юнацький літній табір

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Митрополит Антоній відвідав єпархіальний дитячий наметовий табір (відео)