У столиці пройшов творчий вечір-зустріч з протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм Кисельовим

У столиці пройшов творчий вечір-зустріч з протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм Кисельовим22 листопада 2019 року у Галереї-ризниці «Чудотворні ікони Афону» в місті Києві пройшов творчий вечір-зустріч з кліриками Бориспільської єпархії, співаками - протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм Кисельовим.

Концертна програма зустрічі виглядала у формі проповіді і вільного спілкування священиків із глядачами. Звучали улюблені і нові пісні авторів відомих киянам священиків-виконавців.

Коментуючи подію у фейсбук, матушка Світлана Клименко, яка була присутньою на концерті, зазначила: "Приємно була здивована - дехто підспівував, хтось не міг стримати сльози... Добре, коли священик не боїться емоцій, не соромиться бути щирим і чесно говорити не тільки про наші, а й про свої гріхи. А ще моя велика радість цього вечора - спільне виконання нової пісні "Темна ніч" о. Alexandr Klimenko з її талановитим автором, березанцем Олександром Длугуновичем. Цей дует прозвучав вперше та ще й під акомпанемент гітари) А "Скоропослушниця" за всім тим спостерігала і, думаю, бачила розгарячілі серця - від проповіді і вдумливих пісень - і усміхалась".

 У столиці пройшов творчий вечір-зустріч з протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм КисельовимУ столиці пройшов творчий вечір-зустріч з протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм КисельовимУ столиці пройшов творчий вечір-зустріч з протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм КисельовимУ столиці пройшов творчий вечір-зустріч з протоієреєм Олександром Клименком та протоієреєм Сергієм Кисельовим