Молодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦ

Молодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦЗ 1 по 4 червня 2021 року в смт. Лазурне Херсонскої області з благословення митрополита Київського і всієї України Онуфрія пройшов з'їзд керівників та співробітників молодіжних відділів Української Православної Церкви. По благословенню митрополита Бориспільського і Броварького Антонія у роботі з'їзду взяла участь група активної молоді Бориспільської єпархії на чолі з керівником молодіжного відділу протоієрєм Максимом Молотковим. 

Розпочалась конференція зі спільної молитви  "Перед початком кожної доброї справи", далі були зачитані привітальні листи присутнім від Предстоятеля та правлячого митрополита. 

Протягом чотирьох днів учасники слухали доповіді на різні актуальні теми про роботу з молодим поколінням. Цікаві та пізнавальні виступи лікаря, доповідь та практичні заняття з першої медичної допомоги провели інструктори. Особливо активно обговорювалась тема співпраці церкви з органами влади.  Кожна єпархія, обмінюючись досвідом, представила свій проєкт заходів роботи з православною молоддю. 

Учасники конференції мали чудову можливіть не лише плідно попрацювати, отримати новий досвід, знайти однодумців, а й насолодитись та відпочити на лазурному березі моря. Традиційно з'їзд завершився спільним богослужінням - Божественною літургією, яку очолив голова Синодального відділу у справах молоді архієпископ Обухівський Іона.

 Молодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦМолодіжний відділ взяв участь у роботі з'їзду керівників та співробітників молодіжних відділів УПЦ