Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному "Стрітенському Балу" в Кременчуці

Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному 27 червня 2021 року в м. Кременчуг пройшов 5-й ювілейний "Стрітенський Бал" для православної молоді. На запрошення молодіжного відділу Кременчузької єпархії, а зокрема головного організатора свята Попової Тетяни Юріївни молодь Бориспільської єпархії на чолі з керівником молодіжного відділу протоієреєм Максимом Молотковим відвідала цей захід. 

За традицією, бал проводиться взимку до свята Стрітення Господнього, але через карантинні обмеження захід вимушені були перенести. На святковому балу була представлена молодь трьох єпархій Української Православної Церкви: Полтавської, Кременчуцької та Бориспільської. Захід проходив в міському будинку культури м. Кременчуг. 

Молодь мала змогу чудово та корисно провести час: знайомилися, спілкувалися між собою та з духовенством. Всі учасники мали змогу взяти участь у танцювальних майстер-класах, вміння з яких одразу показували на паркеті. Свої професійні вальсові номери представила  молодь Полтавської та Кременчуцької єпархій. Молоді люди з Бориспільської єпархії виконали дуетом пісню "Happy End", під яку інші танцювали. Завершилося свято смачним фуршетом. Також за молодіжною традицією молодіжного відділу єпархії після свята та фуршету вирушили до місцевого McDonald's аби ще трохи посмакувати перед далекою дорогою.

Стомлені дорогою і вальсуванням, але щасливі та з безмежними цікавими враженнями всі повернулися додому. Учасники від Бориспільської єпархії висловлюють велику подяку організатору Поповій Тетяні Юріївні за свято та запрошення.

 Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному Молодь Бориспільської єпархії взяла участь у 5-му ювілейному