Новини єпархії

Неділя п’ята Великого посту, день пам’яті преподобної Марії Єгипетської

Неділя п’ята Великого посту, день пам’яті преподобної Марії Єгипетської21 квітня 2024 року, у Неділю п’яту Великого посту, день пам’яті преподобної Марії Єгипетської, у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулась архієрейська хіротонія архімандрита Климента (Шмигельського).  

Детальніше...

Свято Похвали Пресвятої Богородиці

Свято Похвали Пресвятої Богородиці20 квітня 2024 року, у Суботу Акафіста, свято Похвали Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію та архієрейську хіротонію у храмі в ім’я преподобного Агапіта Печерського у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Детальніше...

Неділя четверту Великого посту

Неділя четверту Великого посту14 квітня, у Неділю четверту Великого посту, керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію  у Покровському кафедральному соборі міста Бориспіль.

Детальніше...

Вийшла з друку книга Керуючого справами Української Православної Церкви, митрополита Бориспільського і Броварського Антонія "Вивчаючи Євангеліє. Вступ до вивчення Святого Письма Нового Завіту".

Вийшла з друку книга Керуючого справами Української Православної Церкви, митрополита Бориспільського і Броварського Антонія Вийшла з друку книга Керуючого справами Української Православної Церкви, митрополита Бориспільського і Броварського Антонія "Вивчаючи Євангеліє. Вступ до вивчення Святого Письма Нового Завіту".

Детальніше...

Засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.

Засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.10 квітня 2024 року у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії міста Києва під головуванням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія відбулось перше у поточному році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.

Детальніше...

Благовіщення Пресвятої Богородиці

 Благовіщення Пресвятої Богородиці7 квітня 2024 року, у Неділю Другу Великого посту, свято Благовіщення Пресвятої Богородиці Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію у храмі на честь преподобного Агапіта Печерского Києво-Печерської Лаври.

Детальніше...

Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських

Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських31 березня 2024 року, у Неділю 2-гу Великого посту, день памʼяті Собору всіх преподобних отців Києво-Печерських, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив урочисте богослужіння у храмі в імʼя преподобного Агапіта Печерського у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.  

Детальніше...

Субота другої седмиці Великого посту

Субота другої седмиці Великого посту30 березня 2024 року, у суботу другої седмиці Великого посту, Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію у храмі на честь преподобного Агапіта Печерского Києво-Печерської Лаври.

Детальніше...

Субота першої седмиці Великого посту

Субота першої седмиці Великого посту23 березня 2024 року, у суботу першої седмиці Великого посту, Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію у храмі на честь преподобного Агапіта Печерского Києво-Печерської Лаври.

Детальніше...

Торжество Православ’я

Торжество Православ’я24 березня 2024 року, у Неділю першу Великого посту, Торжество Православ’я, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив урочисте богослужіння у храмі в імʼя преподобного Агапіта Печерського у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Детальніше...

Сторінка 1 із 203