ПРОЦІВ. У селі відбувся традиційний Різдвяний концерт

ПРОЦІВ. У селі відбувся традиційний Різдвяний концерт13 січня 2016 року, на передодні дня пам'яті святителя Василія Великого, архієпископа Кападокійського, у клубі села Проців відбувся традиційний Різдвяний концерт. Цей урочистий захід започаткувала і щорічно проводить сільська рада на чолі з сільським головою Л.І.Чешко.

Під час Різдвяного концерту лунали числені вітання жителям і гостям заходу як від адміністрації так і від духовенства в особі благочинного Другого Бориспільського благочиння, настоятеля храму Св. Арх. Михаіла, архімандрита Феогноста (Юраш).

Весь час, окрім вітань, лунали колядки, які виконував хоровий колектив Процівської сільської ради прославляючи Новонародженного Спасителя Світу. Архімандрит Феогност (Юраш), під час свого виступу, передав усім присутнім вітання і благословення від правлячого архієрея, Високопреосвященнійшого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, та закликав усіх присутніх до життя, яке повинне бути сповнене Любові до Бога і ближнього, жертовності і інших чеснот. Закінчився Різдвяний концерт безпрограшною лотереєю, в якій кожен присутній отримав пам'ятний дарунок. 

Останні новини