ПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Пройшли сповідь та збори духовенства Другого Бориспільського благочиння

ПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Пройшли сповідь та збори духовенства Другого Бориспільського благочиння30 березня 2016 року, у день пам'яті Олексія чоловіка Божого, з благословення Високопреосвященійшого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, в храмі св. первоверховних апп. Петра і Павла, с. Петропавлівське, Бориспільського району було звершено Літургію Передосвячених Дарів у соборному служінні духовенства Другого Бориспільського округу.

Божественну Літургію очолив благочинний округу архімандрит Феогност (Юраш).

Під час Літургії духовенство традиційно пройшли таїнство Сповіді, яку прийняв духівник благочиння протоієрей Леонід Антоненко. Перед початком Літургії духівник благочиння звернувся до духовенства з повчальним словом, в якому зауважив на необхідності бути гідним прикладом життя для своїх парафіян.

За Божественною Літургією молилася голова Вишеньківської сільської громади Кулинич Т. Г.

По закінченні богослужіння були проведені збори духовенства благочиння, які провів благочинний Другого Бориспільського округу архімандрит Феогност (Юраш).

На зборах розглядалися питання парафіяльної діяльності та розпорядження керуючого єпархією, богослужіння під час Великого Посту, а також обговорили план благодійних заходів для вимушених переселенців та воїнів, які знаходяться в зоні АТО. Наприкінці зустрічі отець Феогност подякував духовенству за гідне виконання своїх пастирських обов'язків та відповів на питання духовенства.