ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Свято-Троїцька парафія відсвяткувала престольне свято

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Свято-Троїцька парафія відсвяткувала престольне свято5 червня 2017 року в день Святого Духа, що зазвичай святкується на другий день Трійці Перше Переяслав-Хмельницьке благочиння молитовно відзначало це велике свято.

З самого ранку духовенство та миряни Переяславщини поспішали до Свято-Троїцького храму м.Переяслав-Хмельницький, щоб в радості та спільній молитві прославити Триєдиного Бога.

Урочисте Богослужіння розпочалося водосвятним молебнем, котрий звершив клірик храму ієромонах Феодосій (Вишаровський), потім була звершена Божественна літургія за участі настоятеля Свято-Троїцького храму благочинного Першого Переяслав-Хмельницького благочиння архімандрита Ніла(Семенець), кліриків благочиння  та гостей з єпархії.

Божественну літургію в цей святковий день очолив намісник Свято-Михайлівського монастиря м.Переяслав-Хмельницький архімандрит Антоній (Пономаренко).

По завершенні духовної трапези було звершено хрестний хід та всі присутні долучилися до трапези тілесної. На подвір’ї храму було організовано фуршет силами громади Свято-Троїцького храму.