Благочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської Русі

Благочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської Русі24 липня 2020 року у день пам'яті святої рівноапостольної княгині Ольги в Березанській бібліотеці для дорослих в обмежених умовах карантину при дотриманні всіх відповідних вимог і правил, відбулась зустріч із благочинним Березанського округу Бориспільської єпархії архімандритом Назарієм (Омеляненком).

Круглий стіл "Духовного причастя світлий шлях", присвячений Дню Хрещення Київської Русі, який відзначається 28 липня у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира.

День Хрещення Київської Русі - це свято, яке духовно об'єднало українців, живить нашу віру у мир та добро на землі. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.

В ході зустрічі архімандрит Назарій розповів про історію святості на теренах Древньої Русі та про перших святих нашої землі. В кінці круглого столу у формі діалогу були обговорені різні аспекти пов'язані із хрещенням наших пращурів.

 Благочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської РусіБлагочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської РусіБлагочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської РусіБлагочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської Русі Благочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської РусіБлагочинний Березанського округу взяв участь у круглому столі до Дня хрещення Київської Русі