Гуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархії

Гуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархії20 квітня 2022 року, перший проректор КДАіС, протоієрей Сергій Ющик доставив гуманітарну допомогу у с. Заворичі Бориспільської єпархії. 

 

Саме в цьому селі 7 березня поточного року в результаті прицільного розстрілу російськими окупантами повністю знищений Свято-Георгіївський храм Української Православної Церкви, від Польської Православної Церкви (Центр православної культури у Варшаві, Православний митрополичий центр милосердя “Елеос” і Товариство “Братство Благодатного Вогню”) та православних християн села Карпилівка Волинської єпархії.

Отець Сергій зустрівся з настоятелем знищеного храму протоієреєм Петром Котюком і відвідав тимчасовий храм, який був зведений на залишках фундаменту знищеного храму.

Організація благодійного вантажу та його доставка в Україну стала можливою завдяки трудам настоятеля Благовіщенського храму м. Луцька протоієрея Володимира Літвенчука.

Гуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархіїГуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархіїГуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархіїГуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархіїГуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархіїГуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархіїГуманітарну допомогу передано у с. Заворичі Бориспільської єпархії

Останні новини