Керуючий справами УПЦ взяв участь в церемонії вшанування пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані

Керуючий справами УПЦ взяв участь в церемонії вшанування пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані14 лютого, напередодні  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулася церемонія покладання квітів до Меморіального комплексу громадянам України, загиблим в Афганістані.

У церемонії  взяли участь: Президент України Віктор Янукович, в.о. Прем’єр-міністра України Сергій Арбузов, 

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак, Глава адміністрації Президента України Андрій Клюєв, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко, голова Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, члени Уряду, народні депутати, а також учасники бойових дій в Афганістані.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви  Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, участь у заході взяв керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

 Керуючий справами УПЦ взяв участь в церемонії вшанування пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані Керуючий справами УПЦ взяв участь в церемонії вшанування пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані

Керуючий справами УПЦ взяв участь в церемонії вшанування пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані

http://news.church.ua

 

 

 

 

 

Останні новини