Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)

Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів, що діє на території Бориспільської єпархії в с. Горбачівка Згурівського району, дякує всім, хто не лишились байдужими і підтримав акцію до Великодних свят.

Представники об'єднання інвалідів розпочали підготовку до нової благодійної акції з нагоди 1 червня - Міжнародного дня захисту дітей.

Під опікою благодійної організації знаходяться 116 дітей, які мають статус інвалідів дитинства. Крім того, є ще 42 дитини, в яких батьки люди з інвалідністю, по можливості організація теж їм допомогає.

Волонтери готують всім індивідуальні подарунки, щоб хоча б трохи підтримати і порадувати діток, яким потрібна постійна допомога і увага.

Об’єднання інвалідів прийме будь-яку допомогу: солодощі, памперси, гроші, миючі та гігієнічні засоби, постільну білизну, серветки, продукти тощо.

Всім бажаємо доброго здоров'я і Божого Благословення!

Висловлюємо свою вдячність за розуміння!

Адреса організації: с. Горбачівка (відділення зв’язку Вознесенське), вул. Польова, 16, Згурівського району, Київської області, поштовий індекс: 07652. Керівник — Хоменко Наталія Георгіївна.

Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку 4149 4996 4252 9216 (отримувач: Хоменко Наталія Георгіївна).

Телефон: (099) 233-11-22.

 Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)Об’єднання інвалідів просить допомогти у проведенні благодійної акції до Міжнародного дня захисту дітей (реквізити)

Останні новини